İçeriğe geç

Blog

2021 GELİNLİK TRENDLERİ

Bahar ayı ile birlikte düğün sezonu da hareketlenmeye başladı. Birbirinden farklı konseptlerle oluşturulan düğünlerde bu yıla damgasını vuracak. Peki sizin gelinlik ve düğün konsepti tercihin ne olacak? Bu yazımızda hep birlikte en yeni fikirlere merhaba diyoruz!  2021yılına damgasını vuracak düğün trendlerini ve hayallerinizdeki düğünü planlamak için size ilham verecek detayları gelin birlikte inceleyelim.

Zarafet ve feminenlik ön planda olacak!

Derin dekolte…

Önceki yıllarda tasarımlarda bastırılan duygusal çizgiler bu sene podyumları sarmış durumda. Ön yaka açıklıkları bele kadar derinleşip nakışlı veya sade zarif kemerlerle noktalanıyor. Açık sırtlar yine bele kadar iniyor ve yalın bir siluet yaratıyor. Uzun kol veya yüksek yaka ile dengelenen bu derinlikler gelini zarif gösterirken aynı zamanda biraz da gizemli kılıyor.

Bohem…

Siluetleri yumuşak bir şekilde vücuttan düşen, hafif ve hacimsiz tasarlanan bu stiller kullanım rahatlığı isteyen gelinler için çok uygun.Bohem tasarımlarda gelinin önüne geçebilecek cesur kombinasyonlardan ziyade, tül veya narin kumaşlar üzerine işleme ve motifli boncuklar kullanılarak ilham alınan geleneksel gelinlik teknikleri ile modern bir denge yakalandığını söyleyebiliriz.Bizce dikkat çeken deniz kızı esintili görünümüyle akışkan formlardan oluşan bu gelinlikler otantik düğünler için çok uygun.

Minimal gelinlikler…

Eğer günlük giyim tarzınız da minimal ise ya da en özel gününüzde sade ama zarif bir tercih yapmak istiyorsanız bu tarz gelinlikleri tercih edebilirsiniz. Dantel ve taş detaylarından daha çok sade bir elbise tarzında olan bu gelinliklerle kendinizi eşsiz hissedeceksiniz.

Balon kollar…

Genelde straplez gelinliklerde bulunan bu kol detayları oldukça dikkat çekicidir. Eğer kol detaylarına ilginiz varsa bu tarz modern ve romantik gelinlikleri gönül rahatlığıyla tercih edebilir, ışıltınızla etrafınızı aydınlatabilirsiniz.

Korse gelinlikler…

Nostalji sevenler buraya! Hem modern hem vintage bir görüntü yakalamak istiyorsanız bu gelinlikler tam size göre. Bu tarz gelinliklerin genelde göğüs ve bel kısmı daha ince olan gelinler tarafından tercih edildiğini görüyoruz. Üst kısmı korseli olan bu gelinliklerle yakaladığınız vintage görüntü ile oldukça ihtişamlı gözükeceksiniz.

Bacak dekolteli gelinlikler…

2021 yılı bacak dekoltesini sevenlerin yılı olacak! Genellikle bacak dekoltesi straplez gelinlik modellerinde tercih ediliyor fakat isterseniz askılı olarak da kullanabilirsiniz. Tabi dekoltelerin dengeli gözükmesine özen göstermelisiniz. Straplez bir kesim ve göz alıcı bacak dekoltesiyle hayatınızın en özel gününü unutulmaz kılın!